Fattigdomsbekæmpelse?

Henvisninger
Link og litteratur om Fattigdoms-bekæmpelse.

Hver eneste ko i Europa modtager 2 dollars om dagen i støtte fra EU. Det svarer til, hvad halvdelen af verdens befolkning lever for om dagen. Støtten beskytter det europæiske landbrug, men er samtidig årsag til en kæmpe overproduktion af kød, frugt, mælk og sukker. Den skal vi af med, så overproduktionen får eksportstøtte fra EU. Men støtten bevirker, at priserne på vores landbrugsprodukter i den 3. verden er så billige, at de lokale bønder ikke kan konkurrere.

Slaveri

Under overskrifter som 880.000 slavearbejdere i Europa og 30 millioner mennesker er fanget i slaveri har der på det seneste været flere indslag i medierne om slaveri.

Læs mere...

Har vi virkelig kun råd til os selv?

For mindre end 15 år siden, ved årtusindskiftet, havde Danmark råd til at hjælpe verdens fattigste lande til en bedre udvikling.

Læs mere...

World Food Day: Save biodiversity while eating!

and ASPnet in Action would like to invite you and your schools to participate in the three-day action campaign “Save biodiversity while eating”!

Læs mere...

Danmark og verdens fattige

Undervisningsmateriale om Danmarks rolle i udvikling og international udviklingsbistand. Materialet består af små lettilgængelige film med historiske klip, vidnesbyrd samt

Læs mere...

What if learning was about knowledge and also about doing, being, interacting with others and changing the world?

What if formal learning was enjoyable, hands-on and relevant to life outside school while addressing the problems of our world?

What if education systems prepared learners to become responsible citizens, recognize and solve local problems...

Then we would be educating for a more sustainable future

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.