Bådflygtninge på julemarked

aidoh
En gammel dansk fiskekutter fyldt til randen med flygtninge, politikere og tv-folk vil den 16. de­cember sejle direkte ind i det romantiske københavnske julemarked i Nyhavn og forstyrre julehyggen ved at
sende live -TV debat om hvad vi skal stille op med de 200 millioner klimaflygtninge som klimaforan­drin­gerne vil producere de næste 40 år.
Det er Flygtningeskibet M/S ANTON og Jens Galschiøts 70 bronze-flygtninge der danner den spektakulære ramme omkring den direkte debat, der bliver sendt ud på tv-skærme opstillet i Nyhavn og på internetkanalen www.altinget.dk i imellem kl.11.00-13.00 fredag den16. december.

Vi håber at skoler og gymnasier vil bruge ”Live-Tv fra Flygtningeskibet” som en del af deres samfundsorientering. Vi har derfor udarbejdet baggrundsmaterialer og har sendt  infobreve til uddannelsesinstitutioner i hele Danmark - så hvis du er elev, lærer eller forælder, var det måske en idé at bruge eventen til at rejse debatten på jeres skole. Det kunne jo være at din skoleleder havde glemt at fortælle det videre
Hvis du ikke har tid til at se udsendelsen direkte, vil vi i løbet af mandagen lægge det op på  Galschiøts webside.
Se også pressemeddelelse

What if learning was about knowledge and also about doing, being, interacting with others and changing the world?

What if formal learning was enjoyable, hands-on and relevant to life outside school while addressing the problems of our world?

What if education systems prepared learners to become responsible citizens, recognize and solve local problems...

Then we would be educating for a more sustainable future

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.