Ulighedens topmøde

Vær med når vi 3. december afholder konference om ulighed i Københavns Kulturcenter.

I år sætter vi fokus på at forebygge ulighed gennem sociale investeringer og skabelsen af et samfund med muligheder for alle. I samarbejde med hovedsponsorerne Danmarks Lærerforening, HK Danmarks A-kasse og Velfærds- og Forskningsfonden for Pædagoger samt øvrige sponsorere sætter vi fokus op lighed i uddannelse, beskæftigelse og opvækstvilkår.

Topmødet samler internationale eksperter og viden, innovative idéer, de mest erfarne praktikere og de bedste eksempler i arbejdet for at skabe lige muligheder og undgå social marginalisering. Topmødet er et mødested for alle, der interesserer sig for og ønsker at bidrage til løsninger på problemerne med ulighed. På Ulighedens Topmøde 2013 vil diskussionerne foregå med bidrag fra forfatter og journalist Stewart Lansley om predistribution, fra nationaløkonom og forsker Ingvar Nilsson, der vil tale om sociale investeringer og beskæftigelsesminister Mette Frederiksen.

Se programmet

 

 

What if learning was about knowledge and also about doing, being, interacting with others and changing the world?

What if formal learning was enjoyable, hands-on and relevant to life outside school while addressing the problems of our world?

What if education systems prepared learners to become responsible citizens, recognize and solve local problems...

Then we would be educating for a more sustainable future

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.