Tour de Future

tour_de_future

Er du ligeglad med fremtiden? Nej vel.
Det er resten af verdens unge heller ikke. De har udsigt til en fremtid med ekstrem fattigdom, ekstremt vejr og ekstrem ulige fordeling af jordens ressourcer.

 

Men vi kan vende udviklingen og gøre fremtiden bæredygtig. Vi skal stoppe tyveriet af unges fremtid. Det kræver kloge valg af dig som borger og kritisk forbruger, og det kræver modige ledere.  Sammen kan vi påvirke verdens ledere til at afskaffe sult og fattigdom, omstille til vedvarende energi og sikre at kloden udvikler sig grønt og bæredygtigt.

•  Brems fødevarekrisen - mad til alle i verden
•  Sadl om til en ansvarlig klimapolitik
•  Træd i pedalerne - producér og forbrug bæredygtigt
•  Skift gear - investér i mennesker og omstilling

Når Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt og hendes ministre drager til topmødet Rio+20 om verdens fremtid den 20-22. juni, gør hun det som formand for EU. Danmark har en historisk chance for at plante frøene til en  bæredygtig udvikling og bekæmpe sult og fattigdom.

Tour De Future er en landsdækkende cykelkaravane, der mobiliserer danskerne på en sjov og bæredygtig måde for en grøn og retfærdig fremtid. Den 16. maj foran Christiansborg ønsker vi Helle Thorning-Schmidt god tur til Rio med en hilsen fra fremtiden om at tænke bæredygtigt.

Mellemfolkeligt Samvirke arrangerer Tour De Future i samarbejde med Dansk Cyklist Forbund, Folkehøjskolernes Forening i Danmark, Den Økologiske Produktionsskole, Globale Gymnasier, FOA Ungdom, Efterskoleforeningen og ildsjæle rundt om i landet.

Læs mere på Tour de Futures hjemmeside

What if learning was about knowledge and also about doing, being, interacting with others and changing the world?

What if formal learning was enjoyable, hands-on and relevant to life outside school while addressing the problems of our world?

What if education systems prepared learners to become responsible citizens, recognize and solve local problems...

Then we would be educating for a more sustainable future

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.